Omelett med Kantareller, Mozzarella och Rucola

Serverar: 2 portioner

Tid: 15 minuter

Smarrigt god omelett!

Ingredienser

  • 5 Ägg
  • 2 msk vatten
  • 2 krm salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 300 g kantareller
  • 2 schalottenlökar, finhackade
  • 2 msk smör
  • 1 paket mozzarella, 125 g i bitar
  • 2 dl ruccola
  • Instruktioner

    1. Vispa ihop ägg, vatten, salt och peppar. Stek kantareller och lök i smör, salta och peppra. Lägg svampen åt sidan. Häll omelett smeten i stekpannan. Stek på låg värme. När omeletten stannat, häll över svamp, mozzarella och strö över rucola.
    2. Vik omeletten och servera med en god sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    Pirkko 13 maj 2009

    Jättegott!!

    MissDiamond 2 mars 2010

    Jättegod vardagslyxmat! Funkar till och med för en köttälskare som jag ;o) !

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben