Omelett med tonfisk

Serverar: 2 portioner

Gott till lunch eller som en lättare middag.

Ingredienser

  • 10 cm purjolök
  • 2 potatisar
  • 1 msk smör eller margarin
  • 4 ägg
  • 2 msk vatten
  • Salt
  • Peppar
  • 2 tomater
  • 1 burk tonfisk i vatten, 200 g
  • 10 g rucola
  • 1/2 lök
  • Instruktioner

    1. Strimla purjolöken, tärna potatisen och fräs i smör. Vispa ihop ägg, vatten, salt och peppar, och häll över potatisen.
    2. Stek på svag värme tills smeten stelnar, rör försiktigt med en gaffel så att smeten rinner ner.
    3. Tärna tomaterna och lägg ovanpå omeletten tillsammans med tonfisken i bitar. Strö över rucola och lökringar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben