Omelett med tonfisk
Serverar:
2 portioner
Gott till lunch eller som en lättare middag.
Ingredienser
10 cm purjolök
2 potatisar
1 msk smör eller margarin
4 ägg
2 msk vatten
Salt
Peppar
2 tomater
1 burk tonfisk i vatten, 200 g
10 g rucola
1/2 lök
Instruktioner
Strimla purjolöken, tärna potatisen och fräs i smör. Vispa ihop ägg, vatten, salt och peppar, och häll över potatisen.
Stek på svag värme tills smeten stelnar, rör försiktigt med en gaffel så att smeten rinner ner.
Tärna tomaterna och lägg ovanpå omeletten tillsammans med tonfisken i bitar. Strö över rucola och lökringar.
Liknande recept
Omelett med tonfisk
5 min
1
smörgåstårta med tonfisk och äggröra
4.6
1 d
15-20
3
Fullkornspasta med tonfisk & citron
3.8
4
4
Smörgåstårta med tonfisk
4.5
2
Tortilla Española // Spansk omelett
25 min
4
Pasta al atún (tonfisk)
4.6
4
3
God omelett med lök, ansjovis och oliver
40 min
2-3
Spansk omelett
30 min
2
Smörgåstårta med tonfisk
4.7
12
3
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!