Omelett med tonfiskröra
Serverar:
2 portioner
Tid:
20 minuter
Snabbt och enkelt, fungerar även som LCHF mat
Ingredienser
1 paprika
1 chilipeppar
5 ruccola blad
1 msk smör
½ dl grädde
4 ägg
2 msk keso
Salt
Svartpeppar
En burk med tonfisk i vatten eller i olja, 170-200 gram
2 msk keso
2 msk gräddfil
Instruktioner
Strimla paprikan och chilipepparn (skölj bort fröna från chilin). Finhacka ruccolan.
Knäck äggen i skål och vispa ihop med grädden, keso, paprikan, chili och ruccolan.
Smaksätt med salt och peppar efter smak.
Stek på svag värme tills smeten stelnar, rör försiktigt med en gaffel så att smeten rinner ner mot den varma botten hela tiden.
Omeletten skall bli grynig.
Blanda tonfisken med keson och gräddfilen.
Häll tonfiskröran bredvid eller över omeletten
Smaklig måltid
Liknande recept
Tortilla Española // Spansk omelett
25 min
4
God omelett med lök, ansjovis och oliver
40 min
2-3
Spansk omelett
30 min
2
Tonfiskröra
5
5 min
2
Tonfiskröra
5
10 min
6
3
Keso omelett
4.6
2
15
Omelett med rökt lax
15 min
1
Omelett med mozzarella och tomat
4.5
15 min
1-2
2
LCHF Tonfiskröra
4
10 min
7
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!