Omelett med tonfiskröra

Serverar: 2 portioner

Tid: 20 minuter

Snabbt och enkelt, fungerar även som LCHF mat

Ingredienser

  • 1 paprika
  • 1 chilipeppar
  • 5 ruccola blad
  • 1 msk smör
  • ½ dl grädde
  • 4 ägg
  • 2 msk keso
  • Salt
  • Svartpeppar
  • En burk med tonfisk i vatten eller i olja, 170-200 gram
  • 2 msk keso
  • 2 msk gräddfil
  • Instruktioner

    1. Strimla paprikan och chilipepparn (skölj bort fröna från chilin). Finhacka ruccolan.
    2. Knäck äggen i skål och vispa ihop med grädden, keso, paprikan, chili och ruccolan.
    3. Smaksätt med salt och peppar efter smak.
    4. Stek på svag värme tills smeten stelnar, rör försiktigt med en gaffel så att smeten rinner ner mot den varma botten hela tiden.
    5. Omeletten skall bli grynig.
    6. Blanda tonfisken med keson och gräddfilen.
    7. Häll tonfiskröran bredvid eller över omeletten
    8. Smaklig måltid

    Liknande recept

    5
    10 min
    6
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben