Omeletttårta med lax och örtfärskost

Låt långfrukosten bli lunch Släng inte i dig frukost! Njut av att det är sommar och ta med dig en riktig brunch ut i det gröna. Sisådär, då var lunchen också fixad!

Ingredienser

  • 0,5 dl äpple, skuret i små bitar
  • 200 g rökt eller gravad lax, i skivor
  • Färska örter
  • Omeletter
  • 9 ägg
  • 1,5 dl vatten
  • 2 dl ruccola, finhackad
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Smör till pannan
  • Örtfärskost
  • 600 g keso
  • 1 kruka basilika
  • 1 vitlöksklyfta
  • Instruktioner

    1. Omeletter: Blanda ihop smeten och stek fyra-fem omeletter.
    2. Mixa ihop ingredienserna till örtfärskosten med en stavmixer tills smeten är slät.
    3. Rosta äppelbitarna i torr panna.
    4. Varva omeletter med färskost. Avsluta med ett sista lager ost som du dekorerar med lax, äppel­krutonger och färska örter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben