Hur gott som helst. Kan äta detta tusen gånger. Det är ett jättebra knep att pressa med lite smör i varje omgång när man pressar potatis, det gör saker och ting lite godare!
Ingredienser
3 hajmal filéer
1 lime
½ dl vin
1 msk citronpeppar
1 gul lök, hackad
Smör
1 ½ dl vin
1 dl sky av fisken
3 ½ dl matlagningsgrädde
Massor av dill (halvt paket fryst dill à 35g)
1 ½ tsk vitpeppar
1 fiskbuljongtärning
Redning
8 hg potatis, skalad
Grovt salt
50 g smör
Dessa tärningar, om vi inte vill äta detta vad gör vi
Om du med "tärningarna" menar lök bitarna så kan du göra såhär för att bli av med dom: Antingen mixar du såsen i en mixer/ med en stavmixer eller så silar du bort dom.
Det är nog dessvärre inte löken jag menar (det är ju en ren råvara), utan fiskbuljongtärningarna med alla tillsatser-
Aha, nej men det är ingen fara. Bara strunta i dom då. Se bara till att smaka av med salt och peppar efteråt så ska det inte vara någon stor skillnad.
Du kan ta fiskfond om du inte vill har så mänga tillsatser.
Plötsligt komm ordet "redning". Ska man göra en sådan? Med mjöl? När? Hur? Vad gör man med den när den är klar?