Serverar: 2-3 portioner
Tid: 30 minuter
God fiskrätt i kokosmjölk
Skala och klyfta löken och kärna ur och strimla paprikan. Fräs löken och paprikan i olja i en traktörpanan några minuter. Blanda sedan i smulad buljongtärning, citronsaft, ingefära och gurkmeja. Fyll på med kokosmjölk och koka upp. Salta och skär filéerna i portionsbitar och lägg dem i såsen. Låt småkoka på svag värme under lock ca 10 minuter. Smaka av med salt och strö på kryddgrönt om så önskas. Servera med "Bönsallad med ruccola och rödlök". Se recept i min kokbok.
Japansk matlagning
Vi svenskar beställer numera yakiniku och sukiyaki med samma självk...
Är dålig på att äta fisk men detta var gott. Det blir fler gånger.
fisk med kokos var jätte smarriggggggttt
Dina recept funkar alltid bra. Det var fina smake´r i den här rätten. Lars
Dina recept funkar alltid bra. Det var fina smake´r i den här rätten. Lars
Det här var gott eller som min sambo uttryckte det "det här var djä..... gott det kan du gärna göra fler gånger". Uteslöt paprikan då vi inte tål färsk paprika och ersatte den med en tsk paprikapulver. Hur mycket det förändrade smaken vet jag inte men gott var det.