Ostfilé special

Serverar: 4 portioner

Jättegott!!!!

Ingredienser

  • 500 gram fläskfilé eller kycklingfilé
  • 1 paket bacon
  • 400 gram färska champinjoner
  • 3 dl lagrad ost, t.ex grevé
  • 2 dl vispgrädde
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Krydda filén och stek i bitar. Stek baconet knaprigt och dela i små bitar. Hacka och bryn champinjonerna. Lägg filén i en ugnsfast form och lägg över baconet och svampen. Riv osten och strö över köttet. Häll över grädden och sätt in formen i ugnen på 225 grader tills allt fått fin färg.
    2. Servera med pressad potatis och sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Heisjo 27 april 2008

    Supergott!! Ljuvlig smak som passar alla. Jag blandade gratängost med riven prästost. Sedan ökade jag gräddmängden till 4 dl så det blev lite mer sås och det tyckte jag behövdes, speciellt om man ska ha pressad potatis till!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben