Ostfylld lövbiff

Serverar: 4 portioner

Getosten i fyllningen är super.

Ingredienser

  • 75 g getost
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 msk rosépeppar
  • 1 kruka basilika, eller 2 tsk torkad
  • 4 skivor lövbiff, ca 500 g
  • 1/2 dl vatten
  • Instruktioner

    1. Blanda med en gaffel getosten, 2 msk crème fraiche, 1/2 msk krossad rosépeppar och halva mängden fint skuren basilika.
    2. Fördela fyllningen i klickar på lövbiffarna, vik dubbelt och fäst med tandpetare. Salta köttet på utsidan och stek dem vackert bruna, ca 3 min på varje sida. Ta upp biffarna och håll dem varma under folie.
    3. Vispa ur stekpannan med 1/2 dl vatten. Tillsätt resterande crème fraiche samt 1/2 msk krossad rosépeppar. Låt såsen koka ihop några min och smaka av med salt.
    4. Servera lövbiffarna med såsen, basilikablad, sallad pasta eller klyftpotatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben