Ostrullar

Serverar: 30 portioner

Ett lättfixat drinktilltug gjort på färdig, kyld smördeg.

Ingredienser

  • 1 pkt kyld färdig rektangulär smördeg (275 g)
  • 75 g pecorino- eller parmesanost
  • 50 g pinjenötter
  • 1 krm kajennpeppar
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 225 grader. Rulla ut den färdiga smördegen, Riv osten och strö den jämnt över degplattan. Hacka pinjenötterna och strö på dem, samt kajennpeppar. Rulla ihop degen ganska tätt från långsidan. Skär ca 1 cm tjocka skivor med en vass kniv. Lägg skivorna på en plåt med bakplåtspapper och grädda ca 5 min tills de fått lite färg. Förvara dem torrt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben