Oxfilé med feta- och kapriskräm

Serverar: 4 portioner

Läcker påskmat , eller vid något annat fest tillfälle

Ingredienser

  • Oxfilé
  • Salt
  • Peppar
  • Socker
  • Kräm
  • Fetaost
  • Creme fraiche
  • Kapris
  • Kokt potatis
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Krydda en oxfilé med salt, peppar och en aning socker. Bryn som rostbiff. In i ugn på 150 grader till biffen är 53 grader inuti. Låt kallna.
    2. Gör en feta- och kapriskräm så här: Blanda lika delar crème fraiche (lätt eller fet) med fetaost. Mixa till en kräm. Vänd i små kapris och finskuren kokt potatis (ca 5 mm bitar) Krydda med nymalen svart- eller vitpeppar och salt Se där, en ”dygnet-runt-rätt”, lika god som varmrätt som på frukostsmörgåsen eller till buffén!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben