Pad Thai - sallad

Serverar: 4 portioner

Mycket god och annorlunda sallad med endast ca 498 kcal per portion.

Ingredienser

  • 150 g äggnudlar
  • 300 g lövbiff
  • 1 gul lök i skivor
  • 2 klyftor vitlök
  • 2 dl böngroddar
  • 200 g broccoli i buketter
  • 1 msk matolja
  • 2 ägg
  • 1 msk thailändsk fisksås
  • Salt
  • 1 dl jordnötter rostade
  • Koriander, färsk
  • 4 baguetter, grova
  • Instruktioner

    1. Koka nudlarna enligt anvisningen på paketet. Strimla lövbiffen i 2 cm breda bitar. Stek lövbiff, lök, pressad vitlök, väl sköljda böngroddar och broccoli i olja i en stor stekpanna.
    2. Ta upp det stekta och lägg det åt sidan. Tillsätt nudlarna och stek dem i någon minut (det behövs inget nytt fett).
    3. Vispa upp äggen i ett glas. Häll äggen över nudlarna samtidigt som du rör med en trägaffel. Tillsätt lövbiffen och grönsakerna. Smaka av med fisksås och salt. Strö på jordnötter och rikligt med finhackad koriander. Servera med en grov baguette och smör. Smaklig måltid!

    Liknande recept

    3.3
    20 min
    3-4
    7

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben