Päron med hallon

Tid: 10 minuter

En lätt och underbar efterrätt

Ingredienser

  • 1 stor burk päron
  • 1 dl päronlag
  • ½ dl socker
  • 200 g hallon färska (går bra med styckfrysta)
  • 3 passionfrukter
  • Vaniljglass
  • Instruktioner

    1. Tag upp päronen ur burken, skiva dem. Spara lagen. Koka ihop lag och socker. Skala och skiva kiwin. Lägg på hallonen. Dela passionsfrukten gröp ur innehållet.
    2. Skeda upp på fatet, tillsammans med lagen Servera med en liten klick glass. Ät och njut.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Konsten att beskriva vin
    Tycker ni att vin doftar vin och så är det bra med det? Ni behöver int...

    Säsong
    Här har jag delat in rotfrukter, örter och frukt efter säsong. Obser...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben