Paj med hallonpannacotta

Serverar: 8 portioner

Skäm bort dig och gästerna med en hallondröm som är lätt att göra i förväg.

Ingredienser

  • 12 digestivekex
  • 75 g Arla Svenskt Smör
  • 1 tsk kanel
  • Fyllning
  • 3 gelatinblad
  • 2½ dl Arla Köket vispgrädde
  • 500 g Arla Köket Kesella kvarg hallon
  • 3–4 dl hallon
  • Instruktioner

    1. Mixa kex och smör. Tryck ut blandningen i botten på en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Låt stå i kyl ca 15 min.
    2. Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten 5 min.
    3. Koka upp grädden. Rör ner gelatinbladen. Låt grädden svalna något. Blanda grädde och kvarg.
    4. Häll det i formen. Låt stå i kyl minst 3 tim. Garnera med hallon.

    Liknande recept

    4.5
    1 h
    4
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben