Paj med hallonpannacotta
Serverar:
8 portioner
Skäm bort dig och gästerna med en hallondröm som är lätt att göra i förväg.
Ingredienser
12 digestivekex
75 g Arla Svenskt Smör
1 tsk kanel
Fyllning
3 gelatinblad
2½ dl Arla Köket vispgrädde
500 g Arla Köket Kesella kvarg hallon
3–4 dl hallon
Instruktioner
Mixa kex och smör. Tryck ut blandningen i botten på en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Låt stå i kyl ca 15 min.
Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten 5 min.
Koka upp grädden. Rör ner gelatinbladen. Låt grädden svalna något. Blanda grädde och kvarg.
Häll det i formen. Låt stå i kyl minst 3 tim. Garnera med hallon.
Liknande recept
Chokladkola paj
4.5
14-16
2
Nikko's Paj a' Mozarella
5
1 h
6
2
Tex Mex Paj
4
5
1
Nöt och chokladtryffel paj
10-12
Popcorn paj med kolasås
5
12
5
Paj med Västerbottenost och romröra
4.6
6-8
3
Vår paj
4.5
1 h
4
2
Hallonpannacotta
5
4
1
Maya´s Bacon & Kantarell Paj
3.4
50 min
5-6
16
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!