Pakistan chicken

Serverar: 2 portioner

Tid: 30 minuter

En lättlagad och god rätt med sting!

Ingredienser

  • 2 kycklingfiléer, skäres i bitar
  • 2 tomater, grovskäres
  • 2 vitlöksklyftor, pressas
  • 1 röd paprika, grovskäres
  • 1 gul lök, grovskäres
  • 1 tsk torkad koriander eller färsk
  • ½ msk sambal oelek
  • Instruktioner

    1. Marinera kycklingbitarna i vitlök och lite matolja i 10 minuter. Bryn i stekpanna tills de får färg. Lägg i paprika, lök, tomat och låt det puttra ca 12 minuter på medelvärme. (Slå i 1/2 dl vatten om det ser torrt ut, jag har aldrig behövat göra det) Tillsätt sedan korinader, sambal oelek, salt och peppar.
    2. Servera med nykokt basmatiris, sallad och yoghurtdressing.
    3. Gillar du inte stark mat, dra på mer sabal oelek!

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben