Paleo: Supergoda laxnuggets

Serverar: 2 portioner

Panerade i kokos, citron och gurkmeja, snabbt, enkelt och gott!

Ingredienser

  • Ca 250-300 gram laxfilé
  • 1 dl riven kokos
  • 1 tsk gurkmeja
  • ½ tsk örtsalt
  • ½ tsk vitlökspulver
  • Zesten från 1 citron
  • 1 msk olivolja
  • 2 msk kokosolja (till stekning)
  • Instruktioner

    Skär laxfilén i lagom stora kuber. Ringla över lite olivolja. Gör paneringen genom att blanda riven kokos, citronzest, örtsalt och vitlökspulver. Täck laxkuberna i paneringen. Stek kuberna på medelvarm värme, vänd på dem efter ca 3 minuter och stek 3 minuter till (eller tills de har fått fin färg). Servera omedelbums! Servera med valfria tillbehör! Jag gillar att äta dem med fingrarna, doppade i olivolja – eller ännu godare – någon slags hamburgerdressing! :-O

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben