Paneng gai

Serverar: 2-3 portioner

Tid: 3 minuter

Våra produkter är så nära Thailand du kan komma. Strunta i take away nästa gång - laga själv i stället. Enkelt och smakfullt.

Ingredienser

  • 2 msk olja till stekning
  • Ca 300-400 g kycklingfiléer, fint strimlade
  • 70 g sugar snaps
  • 1 påse Santa Maria Thai Paneng Spice Mix
  • 1 burk ( 400 ml ) Santa Maria Thai Organic Coconut Milk
  • Servera med
  • 1 pkt Santa Maria Thai Premium Egg Noodles
  • Jasminris
  • Instruktioner

    Stek kycklingen i olja på medelhög värme tills den får fin färg. När kycklingen nästan klar, tillätt sugar snaps. Strö över Paneng Spice Mix och häll på Kokosmjölken. Låt koka. Servera med Santa Maria Thai Premium Egg Noodles eller jasminris

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben