Pangasus med vin & vitlök

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Snabblagad och god fiskgryta

Ingredienser

  • 4 pangasusfiléer, tinade
  • 5 klyftor vitlök
  • 2 msk smör
  • 2 dl torrt vitt vin
  • 4 tomater
  • 1 dl persilja
  • Salt
  • Citronpeppar
  • Instruktioner

    1. Smält smöret i en stekpanna, skala och skiva vitlöken tunt. Fräs den i ca fem minuter, tillsätt fisken, det vita vinet. Hacka tomaterna i små bitar, strö över tillsammans med den hackade persiljan. Låt sjuda på svag värme 7-8 min.
    2. Gott att äta ett grovt bröd till som man suger upp den goda skyn med.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben