Pannacotta med lakrits och hallon.

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Det här en Jättegod pannacotta med en extra touch av lakrits och en perfekt dessert till er som gillar lakrits.

Ingredienser

  • 1 vaniljstång(eller 1 tsk vaniljpulver)
  • 4 dl grädde
  • 1/2 dl socker
  • 1 1/2 gelatinblad
  • Garnering
  • Drygt en halvpåse
  • turkisk peppar(lakritskarameller)
  • 2 dl hallon
  • Instruktioner

    1. Skåra vaniljstången och skrapa ur fröna. Koka upp grädden tillsammans med vaniljstången,fröna och sockret. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. Krama vattnet ur gelatinbladen då de blivit mjuka och tillsätt dem under omrörning i den varma grädden. Häll smeten i portionsformar. låt stå i kylen tills pannacottan har stelnat. Gärna över natten.
    2. Garneringen Hacka eller använd en mortel till lakritsen. Fördela sen lakritsen och hallonen över pannacottan just innan servering

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben