Sockerhjärtan med lakrits & hallon

Serverar: 40 portioner

Överraska din älskade <3

Ingredienser

  • 500 g Odense mandelmassa Lyx
  • 1 dl hallonpuré, mixade hallon som silas
  • 1 tsk lakritspulver efter smak, finns i delikatessbutiker
  • 2 dl strösocker
  • Karamellfärg, röd
  • Instruktioner

    1. Rör samman mandelmassa, lakritspulver, någon droppe röd karamellfärg och hallonpuré till god smak!
    2. Färga strösockret rosa med ett par droppar karamellfärg.
    3. Rulla ut mandeldegen till långa rullar och dela upp i 40 bitar. Använd florsocker om det blir kladdigt.
    4. Forma varje bit till en kon, tag en lite rund pinne och tryck ner en klyka på den breda delen så att ett hjärta bildas.
    5. Rulla varje hjärta i det rosa sockret.
    6. Överraska din älskade!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben