Pannacotta med yoghurt
Serverar:
6 portioner
Med yoghurt i blir pannacottan lite mindre söt
Ingredienser
2 gelatinblad
3 dl vispgrädde
1 vaniljstång
½ dl strösocker
3 dl grekisk yoghurt
Jordgubbar
Mynta
Instruktioner
Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten i 5 minuter. Koka upp grädden med delad vaniljstång och de urskrapade fröna samt socker.
Låt småkoka i 5 minuter. Ta från värmen och vispa i yoghurten. Ta upp gelatinbladen och låt dem smälta i grädden.
Ta bort vaniljstången och häll upp pannacottan i portionsformar. Låt stå kallt i minst 3 timmar. Servera med jordgubbar och garnera med mynta.
Lycka till! Njut
Liknande recept
Pannacotta med limemarinerade bär
4.9
4
18
Falsk Pannacotta
4.3
5 min
5
7
Basilika-passion pannacotta
5
4
1
Kamakis vitlöksbröd med yoghurt och svart kaviar (skordópita)
2
1 h
5
1
Fruktsallad med yoghurt
5 min
1-100
Pannacotta med Center
4.8
30
Pannacotta
5
4 h 10 min
3-4
Pannacotta med apelsingelé
4.7
4
5
Paj med hallon och yoghurt
4.9
8
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!