Pannacotta med yoghurt

Serverar: 6 portioner

Med yoghurt i blir pannacottan lite mindre söt

Ingredienser

  • 2 gelatinblad
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 vaniljstång
  • ½ dl strösocker
  • 3 dl grekisk yoghurt
  • Jordgubbar
  • Mynta
  • Instruktioner

    1. Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten i 5 minuter. Koka upp grädden med delad vaniljstång och de urskrapade fröna samt socker.
    2. Låt småkoka i 5 minuter. Ta från värmen och vispa i yoghurten. Ta upp gelatinbladen och låt dem smälta i grädden.
    3. Ta bort vaniljstången och häll upp pannacottan i portionsformar. Låt stå kallt i minst 3 timmar. Servera med jordgubbar och garnera med mynta.
    4. Lycka till! Njut

    Liknande recept

    5
    4 h 10 min
    3-4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben