Serverar: 4 portioner
hederliga svenska pankakor, serveras med grädde och jordgubbssylt, eller varför inte lite ljus sirap.
Vispa ägg och hälften av mjölken, häll i mjölet och saltet. vispa tills alla klumpar försvinner. Häll i resten av mjölken. Grädda med lite margarin tills de är lagom gyllenbruna.
Spenatfyllda pannkakor
Pannkakorna är fyllda med spenat, täckta med tomatsås och gratinera...
Den perfekta oxfilén
Oxfilé är för många sinnebilden för en god middag, jag är benägen a...
Svensk matkultur
Idag är matkulturen i Sverige en blandning av vår historia och influen...
jättergott!
Perfekt konsistens på pannkakorna och de går inte sönder när man ska vända dem! Detta recept kommer jag alltid använda mig av när pannkakor ska göras! :-) Jag piffar till smaken på pannkakorna genom att tillsätta lite vaniljsocker i smeten.
Helt fantastiska!!
ahhhh mummsiga!
jätte mumsiga!!!! detta recept kommer man att andvända mer!!!