Serverar: 4 portioner
Visste du att pannkakor med bubbelvatten ger ett bättre resultat?
1.Blanda mjöl och salt i en bunke. Vispa i hälften av mjölken och vispa till en slät smet .2. Vispa i resten av mjölken och äggen. 3.Låt gärna svälla i trettio minuter. Innan stekningen häll i clubsodan för att få en fluffig smet.4. Servera med färska bär som är mosade med råsocker
Spenatfyllda pannkakor
Pannkakorna är fyllda med spenat, täckta med tomatsås och gratinera...
Den perfekta oxfilén
Oxfilé är för många sinnebilden för en god middag, jag är benägen a...
Svensk matkultur
Idag är matkulturen i Sverige en blandning av vår historia och influen...
Hej! Undrar om 3msk smör ska smältas och vara i smeten, eller om det är tänkt att man ska steka i det?
Mina pannkakor blev inte alls bra. Kändes som att det blev alldeles för lite mjöl så de gick sönder gick bättre när vi tillsatte 1/2 dl mer mjöl.