PANNKAKOR

Serverar: 2-3 portioner

Enkelt och gott!

Ingredienser

  • 2 1/2 dl vetemjöl
  • 6 dl mjölk
  • 3 ägg
  • 1/2 tsk salt
  • 2 - 3 msk smör
  • Instruktioner

    1. Vispa ut mjölet i hälften av mjölken till en slät smet. 2. Vispa i resterande mjölk, ägg och salt. 3. Smält smör i en stekpanna och häll ner i smeten. 4. Grädda tunna pannkakor i stekpannan. Tips: Använd två stekpannor så går de fortare.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    IdaKonig 1 maj 2014

    Jättebra recpet på pannkakor! Gör alltid dubbelsats av dessa o dem blir som pannkakkor ska vara barnsligt goda :)

    Relaterade Artiklar

    Spenatfyllda pannkakor
    Pannkakorna är fyllda med spenat, täckta med tomatsås och gratinera...

    Den perfekta oxfilén
    Oxfilé är för många sinnebilden för en god middag, jag är benägen a...

    Svensk matkultur
    Idag är matkulturen i Sverige en blandning av vår historia och influen...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben