Pannkakor

Vem älskar inte pannkakor - här makalösa pannkakor med marsipan och doppad i choklad!

Ingredienser

  • 1 flaska, 200g Maizena klassiska Pannkakor
  • 3 dl mjölk
  • 100 g grov riven marsipan
  • Skal från 1-2 apelsiner
  • 100 g god mörk choklad
  • Instruktioner

    1. Tillred smeten efter anvisningarna på flaskan, skaka den väl och stek pannkakorna.
    2. Vik pannkakorna på mitten, fördela marsipan och apelsinskal på pannkakorna och rulla ihop dem.
    3. Smält chokladen och doppa därefter pannkakorna i chokladen.
    4. Lägg dem på ett fat med ett stycke bak papper och lägg dem ev. i frysen i 10 min. så att de blir kalla och att chokladen blir hård och spröd.
    5. Servera till en härlig kopp te, kaffe eller glögg.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Spenatfyllda pannkakor
    Pannkakorna är fyllda med spenat, täckta med tomatsås och gratinera...

    Den perfekta oxfilén
    Oxfilé är för många sinnebilden för en god middag, jag är benägen a...

    Svensk matkultur
    Idag är matkulturen i Sverige en blandning av vår historia och influen...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben