Pannkakscanneloni med skinka

Serverar: 4 portioner

Pannkakor med inspiration av Italien.

Ingredienser

  • 200 g rökt skinka eller kassler
  • 500 g fryst bladspenat
  • 2 vitlöksklyftor eller 1 gul lök
  • Smör
  • 1 tsk salt
  • 1 krm mald muskot
  • 8 pannkakor
  • 3 dl Kelda sås Simply Cheese
  • 1 dl riven ost
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 250 grader.
    2. Tina spenaten och krama ur vattnet. Skala och hacka löken. Strimla skinkan.
    3. Fräs löken i smör i en stekpanna. Rör ner skinka och spenat. Smaksätt med salt och muskot.
    4. Fördela spenatröran på pannkakorna och vik ihop dem. Lägg dem på ett smort, ugnssäkert fat. Häll över såsen och strö över osten.
    5. Gratinera i mitten av ugnen 10-15 min.
    6. Servera med en sallad.
    7. Tips! Tomatsallad passar extra bra till denna rätt.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Lolan 12 januari 2009

    Gud vad gott detta lät.. Passar mig och min LCHF perfekt.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben