Pappardelle med lövbiff och tryffelsmak

Serverar: 4 portioner

Snabblyx kan man kalla denna rätt. Vill du vara extra lyxig är det gott att steka sparris i bitar tillsammans med köttet. Denna sås blir också väldigt god med Gratäng crème peppar

Ingredienser

  • 300 g gratäng crème original
  • 300 g pappardelle eller annan pasta
  • 1 gul lök
  • 400 g lövbiff
  • 1 msk oxfond + 1 dl vatten
  • 1½ tsk olja med tryffelsmak
  • Peppar
  • Rucola
  • Små tomater
  • Instruktioner

    1. Koka pastan enligt anvisning.
    2. Finhacka löken och stek den mjuk i smör. Strimla lövbiffen och fräs den med löken ett par minuter.
    3. Tillsätt Gratäng crème, vatten och fond. Krydda med peppar.
    4. Koka upp och blanda med pastan. Toppa med rucola och tomater vid servering.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben