Paprika korv

Serverar: 4 portioner

Servera såsen till korven med kokt majs och makaroner.

Ingredienser

  • 1 bit falukorv , ca 400 g
  • 2 stora paprikor i olika färger
  • 2 dl gräddfil
  • 1/2 dl bostongurka
  • 1 msk senap
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 225 grader. Skär djupa skåror i korven. Lägg korven på ett ugnssäkert fat. Dela paprikorna i halvor och ta bort kärnorna. Skär dem i bitar. Lägg en paprikabit i varje skåra, resterande paprikabitar läggs runt korven. Stek korven i mitten av ugnen ca 20 min. Blanda gräddfilen med bostongurka och senap.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Korvgryta
    Egentligen en enkel rätt, men den smakar härligt. Denna korvrätt in...

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben