Paprikafisk
Serverar:
6 portioner
Tid:
20 minuter
Ett gott och enkelt fiskrecept som även barnen tycker om.
Ingredienser
800 g torskfilé
4 dl crème fraiche
2 dl ajvar relish
2 tsk dragon
Riven ost
Instruktioner
Skär fisken i rejäla bitar, salta lätt och lägg tätt i en smord form.
Rör ihop crème fraiche och ajvar relish och dragon och bred över fisken. Täck med riven ost.
Gratinera i 225 grader i ca 20 minuter.
Servera med kokt potatis.
Liknande recept
Paprikafisk med tacochipstäcke
30 min
2
Fiskfylld röd paprika med gryn- och fetaostsallad
40 min
4
Paprikafisk med sting
30 min
4-6
Paprikafisk Birgitte
4
Paprikafisk (dagisrecept)
4
Paprikafisk
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!