Paprikafisk Birgitte

Serverar: 4 portioner

En lättlagad variant på fisk

Ingredienser

  • 1 purjolök
  • 600 g fryst fisk ( t ex torsk eller annan vit fisk)
  • 1 msk paprikapulver
  • 2½ dl mellangrädde
  • Tomatsallad
  • Bröd
  • Kokt, pressad potatis
  • Instruktioner

    Skölj ioch strimla purjolök. Lägg den i en låg vid gryta typ traktörpanna. Tina fryst fiosk t ex torsk, Så mycket att du kan skära den i skivor. Lägg fiskskivorna på pujon. Rör ut paprikapulver i mellangrädde. Häll blandningen över fisken. Låt småkoka i 10 - 12 minuter. Servera med tomat och gräslökssallad, bröd och kokt pressad potatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben