Paprikafisk med tacochipstäcke

Serverar: 2 portioner

Tid: 30 minuter

Mycket god rätt och väldigt snabbt och enkelt att göra.

Ingredienser

  • 300 g fiskfilé av sej eller liknande, benfri gärna färsk
  • 1 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar, nymald
  • 1 dl ajvar relish mild eller pinjur (finns på ÖB)
  • 2 dl turkisk yoghurt eller minifraiche
  • 20 tacochips, krossade
  • Instruktioner

    1. Ugn: 225 grader
    2. 1. Smörj en ugnssäker form och lägg fisken i formen. Salta och peppra. 2. Blanda ajvar relish med yoghurt eller minifraiche och bred det över fisken. Strö över krossade tacochips och gratinera fisken i mitten av ugnen, ca 15 minuter. Servera med kokt potatis eller ris och en sallad.
    3. Smaklig måltid!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben