Paprikafisk med sting

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 30 minuter

En härligt smakrik fiskrätt som snabbt blir en bjudfavorit bland annat pga att den är så snabb och enkel.

Ingredienser

  • ca 1 kg blandad fiskfilé , exv . torsk och lax
  • 2 pkt lätt creme fraiche paprika & chili
  • 2 små paket / korvar färdigt vitlökssmör
  • 1 pkt avrunna räkor
  • smör
  • salt
  • svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Skär fisken i bitar på ca 2x2 cm. Lägg i en smord ugnsfast form. Salta och peppra. Värm creme fraiche och vitlökssmör så att det smälter samman. Häll över fisken.
    2. Grädda i ugnen i 225 grader i ca 20-30 minuter tills fisken är fast i köttet. Fördela räkorna över alltsammans ca 5 minuter innan fisken är klar.
    3. Servera med kokt eller ugnsbakad klyftpotatis samt sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben