Mormor Birgits tunnbrödrullar med gravad röding

Serverar: 24 portioner

Ingredienser

  • 3 st mjuka tunnbröd
  • 2 gravade rödingar
  • 1 purjolök
  • 1 paprika
  • 1 gurka
  • 1 burk keso
  • 1 burk créme fraiche (2 dl)
  • salt
  • peppar
  • Instruktioner

    Filea rödingarna. Hacka purjolöken, paprikan och gurkan i små bitar. Blanda ihop alla ingredienserna, salta och peppra lite grann och smaka av. Lägg ut de tre tunnbröden smeta ut röran jämt på bröden. Rulla ihop från långsidan med aluminiumfolie runt. Låt stå i kylen ca 2 timmar. Ta ut från kylen och ta bort folien, skär upp varje rulle i 8 bitar. Servera.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben