Ingredienser
4 marulksfiléer à 200 g, putsade
18 skivor parmaskinka
Soltorkade tomater i olja, c:a 200g
2 krukor färsk basilika
Havssalt, efter smak
Nymald svartpeppar efter smak
1 msk balsamvinäger
Ruccolasallad till garnering
4 smörpapper, A4 format
2 msk olivolja till smörpappret
Vinmos
800 g mandelpotatis eller annan mjölig potatis
1 dl vitt vin gärna samma vin som serveras till maten
1 dl lätt creme fraice
1 dl riven ost grevétyp 50g
25 gram smör
½ tsk salt
1 krm nymald svartpeppar
Jag har bara provat moset och det var jättegott. Jag gjorde lax på planka och det funkade riktigt bra till. Nästa gång ska jag prova hela receptet. Jag blev riktigt sugen när jag såg det på halv 8 hos mig så jag är tacksam att du skrev ner det.