Parmarulle med crabsticks

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Detta är en lättgjord bjudrätt,som passar lika bra före fisk som kött.

Ingredienser

  • 200 g crabsticks i bitar
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • 1-2 msk chilisås
  • 1 tsk fransk senap
  • 8 skivor parmaskinka (eller kallrökt skinka av god kvalité)
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Sallad
  • Olivolja
  • Balsamvinäger
  • Instruktioner

    Skär crabsticksen i mindre bitar, blanda med crème fraiche och övriga ingredienser, krydda med salt och peppar efter smak. Kyl gärna blandningen en stund före servering. Lägg en klick fyllning på varje skiva parmaskinka och rulla ihop. Servera med grönsallad blandad med olivolja och balsamvinäger.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben