Parmasnurror med fetaost

Perfekt drinktilltugg.

Ingredienser

  • 10 skivor parmaskinka
  • 200 g fetaost
  • 1/2 burk cremè fraichè
  • 2 msk mangochutney
  • Ruccola
  • Instruktioner

    Finhacka fetaosten och blanda väl med cremè fraichè. Lägg ut skinkan på en skärbräda så att långsidorna överlappar varandra. Bred på ostkrämen. Klicka ut mangochutney och lägg på ruccolan. Rulla ihop och ställ i kylen minst 1 timme. Skär i bitar.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Disen 4 oktober 2009

    Oj,oj,oj....de här små godsakerna gick åt som smör i solsken på festen. Gjorde vissa utan mangochutney och dom var lika goda. Det här blir en favorit. Full pott så klart. Tack för receptet. Kram Disen

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben