Parmesan- och vitlökskyckling
Serverar:
4 portioner
Tid:
30 minuter
Lätt och kanon gott!
Ingredienser
4 st kycklingfiléer
1 dl ströbröd
1 dl riven parmesanost (går bra med påse)
Salt
Caj P:s vitlök (stek och grillkrydda)
Vitlökspeppar
2 msk olivolja
Instruktioner
Skär kycklingfiléerna, så att det blir två tunna skivor av en.
Blanda samman allt utom olivoljan som skall vara till stekningen.
Lägg kycklingen i blandningen och se till att den täcks på båda sidorna.
Stek sedan i olivolja tills kycklingen fått en fin gyllenbrun färg.
Servera med pasta eller en god sallad till.
Liknande recept
Vitlökskyckling i ugn
3.9
1 h
4
7
Chilimarinerad vitlökskyckling i gryta
4.8
4
1
Ugnsstekt vitlökskyckling
3.8
1 h 15 min
4
2
Timjan och vitlökskyckling
35 min
4
Fikon med balsamsås och ost
4
Melonbåtar med skinka
4
Ugnsbakad aubergine med färsröra
3
4
Citron- och örtsås
4
Örtbakad lax med jordärtskockor
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!