Parmesan- och vitlökskyckling

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Lätt och kanon gott!

Ingredienser

  • 4 st kycklingfiléer
  • 1 dl ströbröd
  • 1 dl riven parmesanost (går bra med påse)
  • Salt
  • Caj P:s vitlök (stek och grillkrydda)
  • Vitlökspeppar
  • 2 msk olivolja
  • Instruktioner

    1. Skär kycklingfiléerna, så att det blir två tunna skivor av en.
    2. Blanda samman allt utom olivoljan som skall vara till stekningen.
    3. Lägg kycklingen i blandningen och se till att den täcks på båda sidorna.
    4. Stek sedan i olivolja tills kycklingen fått en fin gyllenbrun färg.
    5. Servera med pasta eller en god sallad till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben