Parmesangratinerade potatisskivor

Serverar: 3-4 portioner

Så ljuvligt gott! Åt det till kall marinerad kycklingfilé.

Ingredienser

  • 3 stora bakpotatisar
  • Gourmetsalt
  • Olivolja
  • 2 dl färskriven parmesanost
  • 2 st tomater
  • 2 msk färsk timjan
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader.
    2. Skär potatisen i cm stora skivor, pensla med olja och salta. Lägg dem på ett smort fat och ställ in i ugnen ca 20min.
    3. Dela och kärna ur tomaterna och skär tomatköttet i små tärningar.
    4. Blanda tomat, parmesan och timjan och fördela blandningen ovanpå potatisskivorna.
    5. Höj värmen till 225 grader och gratinera i ca 10min.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben