Påsksill med sveciaost

Serverar: 4 portioner

Tid: 3 timmar 30 minuter

En krämig sill som passar bra både till påsk och midsommar!

Ingredienser

  • 1 burk 5 minuterssill (ca 420 g)
  • 2 dl gräddfil
  • ½ dl finhackad färsk dill
  • ½ dl finhackad färsk gräslök
  • ½ finhackad rödlök
  • 1 tsk flytande honung
  • 1 ½ dl Sveciaost riven
  • Instruktioner

    Skölj sillen i kallt vatten, torka den och skär den i bitar, ca 2 cm stora. Blanda gräddfil med dill och gräslök. Rör ner rödlök, ost och sill. Låt stå i kyl minst 3 tim eller gärna över natten. Garnera ev. med hackad rödlök vid servering.

    Liknande recept

    15 min
    4-5

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben