Serverar: 4 portioner
Tid: 30 minuter
Jamie Oliver gjorde den här för ett antal år sedan. Jättegott och så himla enkelt.
Koka pastan enligt anvisning på paketet. Klyv körsbärstomaterna. Lägg dem i en skål och häll på olivoljan. Salta och peppra. Skiva vitlöken mycket tunt i flingor och blanda med tomaterna. Mosa sönder några av tomaterna så att såsen blir saftig. Hacka kryddörterna och rör ner i såsen. Blanda den heta pastan väl med tomatsåsen och servera.
Gott av auberginer
Visst är det gott med olika röror att doppa tilltugg i medan man vä...
Gott av auberginer!
Visst är det gott med olika röror att doppa tilltugg i medan man vä...
Mat av rester
Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...
Nu blir det andra gången vi gör denna rätt. Enkelt och gott och vegetariskt. Dock väljer jag att göra den då min son bor hos sin pappa eftersom han skulle peta bort det mesta i den.