Pasta med köttfärs och ädelostsås

Serverar: 10 portioner

Gott och mättande. Perfekt att stoppa ner i matlådan och in i frysen. Blir 10 stora eller 12 normala portioner.

Ingredienser

  • 1000 g pasta
  • 1 gul lök
  • 300 g champinjoner
  • 600 g nötfärs
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 msk rapsolja
  • 100 g Castello Black (släng gärna i 50 g till för mer smak)
  • 2 st mörk oxbuljongtärningar
  • 3 dl matlagningsgrädde
  • 3 dl mjölk
  • 100 g broccoli (eller något annat grönt)
  • Instruktioner

    Koka pastan. Under tiden, fräs finhackad lök med skivade champinjoner och köttfärs. Pressa i vitlök när det stekt klart. Smula ner ädelost, buljongtärningar och häll på grädde och mjölk. Låt puttra ihop sig. Häll av pastan och blanda med såsen. Rör ner något grönt, typ broccoli. Servera direkt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben