Pasta med rökt lax och ett par stänk whisky

Serverar: 2 portioner

Tid: 30 minuter

Älskar rökt lax och i kombination med whisky och pasta blir om möjligt ännu bättre....

Ingredienser

  • bandspaghetti till 2 personer
  • 2 dl grädde
  • 100-150 g kallrökt lax
  • 1 msk whisky
  • 1 knippe dill
  • Instruktioner

    1. Koka bandspaghetti till 2 personer.
    2. Koka upp grädden. Strimla laxen. Lägg i laxen i grädden. Peppra. Låt småkoka ett par minuter. Rör ner whiskyn och låt koka ytterligare en minut. Finhacka dillen men spara några dillkvistar till garnering. Häll i den finhackade dillen i laxsåsen. Smaka av.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben