Pasta med sardeller och feta

Serverar: 4 portioner

En pastarätt som är enkel att slänga ihop. Perfekt som lunch.

Ingredienser

  • 4 port pasta
  • 1 paket bacontärningar
  • 6 sardellfiléer
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 gul lök
  • 2 burkar hela tomater
  • 8-10 gröna kärnfria oliver
  • 1 tsk oregano
  • Salt
  • Peppar
  • 200 g fetaost
  • Instruktioner

    1. Koka pastan enligt anvisningarna på paketet. Fräs bacon och grovt hackade sardeller, pressad vitlök och löken i tunna klyftor några minuter under omrörning.
    2. Häll i tomaterna skurna i strimlor. Blanda väl och låt det småkoka ca 10 minuter. Tillsätt oliver och krydda med oregano, salt och peppar. Blanda såsen med den nykokta pastan. Toppa med tärnad fetaost.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben