Pastagratäng med skinka

Serverar: 4 portioner

Krämig sås med hjälp av Campbells champinjonsoppa.

Ingredienser

  • Pasta Gnocci för 4 personer
  • 300-400 g Tärnad rökt skinka
  • Sås
  • 1 burk redd champinjonsoppa (Campbell's)
  • 2 dl grädde
  • 1 dl mjölk
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 tsk smulad oregano
  • 3-4 tomater
  • 2-3 dl riven ost
  • Instruktioner

    Koka pastan enligt anvisningarna. Tärna skinkan. Lägg pastan och skinkan i en smord ugnsform. Rör ihop ingredienserna till såsen och värm. Krydda. Häll såsen över pastan. Skiva tomaterna och lägg dem överst i formen. Strö riven ost över. Gratinera i ugn 250 grader 10-15 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    eke85 10 augusti 2008

    Jag tyckte den va god med inte sambon! Saknade något men ha inte kommit på vad?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben