Pastarullar med rökt kalkon

Serverar: 2 portioner

Dela rullarna om de blir för höga så står de säkert. Ibland säljs färska lasagneplattor i en lång bit. Klipp då till bitar stora som torkade lasagneplattor. Pasta rullarna passar bra att ta med på picknick.

Ingredienser

  • 6 färska lasagneplattor
  • 4 msk philadephia light med örter
  • 2 tsk mjölk
  • 2 krm salt
  • 1 krm nymald svartpeppar
  • 200 g rökt kalkon i skivor
  • 1 röd eller gul strimlad paprika
  • Sås
  • ¾ dl kesella
  • 2 msk hackade örter, t ex basilika och persilja
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 krm salt
  • Tillbehör
  • 30 g lantbröd
  • Instruktioner

    1. Koka lasagneplattorna mjuka i saltat vatten, ca 2 min. Ta upp dem och låt dem rinna av på en handuk. Lägg dem på en skärbräda. Blanda ost och mjölk, salt och peppar. Bred det på lasagneplattorna. Lägg kalkonskivor, paprika och gräslök ovanpå. Rulla ihop. Dela dem ev och ställ dem på fatet. Blanda samman såsen.
    2. Servera den och en skiva lantbröd till rullarna.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben