Pastasallad med fetaost

Serverar: 1 portioner

Tid: 10 minuter

Perfekt till lunchlådan

Ingredienser

  • 2 dl fullkornsmusili
  • 2 soltorkade tomater i olja
  • 6 - 7 svarta oliver med kärnor
  • 1 handfull ruccolasalllad
  • fetaost (efter tycke)
  • 1 advokado
  • 1 tomat
  • balsamvinäger
  • Blandade osaltade nötter och solrosfrön
  • Instruktioner

    Koka pastan efter anvisningar. Spola den i kallt vatten för att den ska svalna. Lägg i pastan i en bunke. Blanda i ruccola klipp därefter de soltorkade tomaterna i mindre bitar, som läggs i bunken. Häll över lite av oljan från tomaterna på pastan, det ger en god smak. Jag brukar köpa fetaost på bit som jag skär i egna tärningar och smular lite. Dela advokadon och skär små bitar, gör även samma sak med tomaten. Slutligen heller jag över ca 1 msk balsamvinäger som tilsammans med oljan från de soltorkade tomaterna bildar en god vinägrett. Om man tål och gillar heller jag över lite blandade nötter(har hittat en från ica som finns färdigblandat) och solrosfrön. Gott och nyttigt!

    Liknande recept

    1.5
    30 min
    4-6
    1

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Pastasallad
    Pastasalladen är en av våra absoluta picknickfavoriter. I sin enkelhet...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben