Pastasallad med lite ditten & datten

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 30 minuter

Gott och räcker ett par dar....mumsigt!

Ingredienser

  • Pasta skruvar
  • Fetaost
  • 1-2 paket bacon
  • Sallad ( Ruccola + Isberg)
  • Tomater
  • Rödlök
  • Morot
  • Ägg
  • Druvans Pestodressing
  • Instruktioner

    1. Koka pastan Koka ägg efter smak...skall delas! Knaperstek klippt bacon och låt rinna av på hushållspapper. Smula i Fetaost Hacka rödlök och alla övriga grönsaker och blanda runt allt.
    2. Serveras halvljummen med Druvans Pestodressing....MUMS!!!
    3. Gör den lätt genom att låta baconen rinna av ordentligt och använd fettsnål Fetaost ( 3 eller 10%)

    Liknande recept

    1.5
    30 min
    4-6
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben