Frisk och lätt rätt. Passar till lunch, buffé och picnic.
Ingredienser
300g pastasnäckor
300g broccolibuketter
200g sockerärter
2 knippen rädisor
Dressing
4 dl matlagningsyoghurt
2 msk flytande honung
1 pkt saffran
1 tsk rivet citronskal
2 tsk hackad spansk peppar
1 tsk smulad rosmarin
1 tsk salt
Instruktioner
- Koka pastan i lättsaltat vatten och koka enligt förpackning. Koka broccoli och sockerärter ca 2-3 minuter i lättsaltat vatten. Häll av pasta och grönsakerna och lägg i en skål. Skär rädisorna i skivor och lägg dessa tillsammans med pasta och grönsaker.
Låt stå på kylning.
- Blanda sedan ihop dressingen och blanda ihop detta med ovanstående.
- Serveras med baguette eller annat bröd du gillar.
Liknande recept
Kommentarer (0)
Relaterade Artiklar
Mat av rester
Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...