Pastasallad med saffran

Serverar: 6-8 portioner

Tid: 30 minuter

Frisk och lätt rätt. Passar till lunch, buffé och picnic.

Ingredienser

  • 300g pastasnäckor
  • 300g broccolibuketter
  • 200g sockerärter
  • 2 knippen rädisor
  • Dressing
  • 4 dl matlagningsyoghurt
  • 2 msk flytande honung
  • 1 pkt saffran
  • 1 tsk rivet citronskal
  • 2 tsk hackad spansk peppar
  • 1 tsk smulad rosmarin
  • 1 tsk salt
  • Instruktioner

    1. Koka pastan i lättsaltat vatten och koka enligt förpackning. Koka broccoli och sockerärter ca 2-3 minuter i lättsaltat vatten. Häll av pasta och grönsakerna och lägg i en skål. Skär rädisorna i skivor och lägg dessa tillsammans med pasta och grönsaker. Låt stå på kylning.
    2. Blanda sedan ihop dressingen och blanda ihop detta med ovanstående.
    3. Serveras med baguette eller annat bröd du gillar.

    Liknande recept

    1.5
    30 min
    4-6
    1

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben