Pastasallad med skinka och rödlök

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

En krämig pastasallad som passar bra att ha på en buffé t.ex. Räkna med att den räcker till 10 portioner om den serveras på buffébordet.

Ingredienser

  • 5 dl fullkornspasta
  • 1 hg rökt skinka
  • 1 rödlök
  • 2 dl creme fraiche
  • 2 msk Dijonsenap
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Koka pastan enligt anvisning. Skölj i kallt vatten. Låt den rinna av.
    2. Blanda ihop övriga ingredienser. Var försiktig med senapen och smaka av. Jag brukar inte ta 2 msk. Smaka av med salt och peppar.
    3. Blanda försiktigt ner pastan i röran och garnera med persilja.
    4. Passar bra att servera till grillat och tillsammans med en god sallad.

    Liknande recept

    1.5
    30 min
    4-6
    1

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben