Pastasås med ädelost

Serverar: 2-3 portioner

Tid: 20 minuter

Enklare kan det inte bli!

Ingredienser

  • 3 dl vispgrädde
  • 1 dl mjölk
  • 2-3 msk vetemjöl
  • 300 g bacon
  • 150 g gorgonzola (eller annan ädelost)
  • salt
  • peppar
  • Instruktioner

    1. Koka upp vispgrädde (matlagningsgrädde är ett magrare alternativ). Blanda mjölk och mjöl till en klumpfri röra och blanda med grädden. Låt småkoka i ca 5 minuter. Rör ofta
    2. Stek bacon och blanda ner i såsen. Smula i kylskåpskall ost och låt den smälta utan att det kokar.
    3. Smaka till med salt och peppar

    Liknande recept

    4.4
    20 min
    4
    13

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben