Pastasås med kassler och bacon

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 30 minuter

Mycket god och krämig pastasås

Ingredienser

  • 400-500 g rökt kassler
  • smör eller olja
  • 1 paket bacon
  • 1 gul paprika
  • ½ purjolök
  • 4 dl crème fraiche paprika och chili
  • 2 dl vanlig crème fraiche
  • 1-2 dl mjölk
  • Instruktioner

    Tärna kassler och lägg den i stekpannan med smör stek i 4 -6 minuter så den få lite färg skiva baconet i småbitar och stek med i 2 minuter häll i all crème fraiche, paprika och purjolöken. Mjölk kan man hälla i beroende på hur mycket sås man vill ha. Låt koka 10 minuter under lock så paprikan bli mjuk serveras med nykokt färsk pasta.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    lillakock 19 augusti 2011

    Supergott!!..:) Jag använde detta recept som grund och utökade med en burk krossade tomater (örter/vitlök), lite kryddiga korvar och lite mer buljong..Smaskens å så enkelt..:-)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben